Продължете към съдържанието
Начало » Счетоводно обслужване

Счетоводно обслужване

Финансови, счетоводни услуги, данъчно–правни, трудови и инвестиционни консултации, икономически анализи.

ЕМ ВИ Баланс ЕООД предлага счетоводни услуги, регистрация на фирми, финансови, данъчно–правни, трудови и инвестиционни консултации, икономически анализи и др. Запознати сме и работим ежедневно в сферата на данъчните и осигурителните услуги, съгласно българското законодателство. Можем да Ви бъдем полезни и с разнообразни бизнес консултации, изготвянето на анализи и др.

Ние от счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс сме отговорни към всеки, който има нужда от счетоводни услуги, както и услуги, свързани с данъчното и осигурително облагане. Предвид различния обем работа във всяко едно предприятие, ние предлагаме на нашите клиенти гъвкав план и цена за счетоводно обслужване, съобразена с индивидуалните им изисквания. Качеството на нашите счетоводни услуги не се променя и нашето отношение е еднакво към всеки клиент – точно, отговорно и коректно. В счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс работим отдадено, без да отлагаме, винаги се стараем да отделим максимално време и внимание за Вашият бизнес.

Седалището ни се намира в района на гр.София, кв.Младост 3, но при желание от Ваша страна нашите експерт счетоводители биха могли да се отзоват на посочен от Вас адрес. Предприемаме индивидуален подход към всеки клиент, както вече споменахме и се стараем да отговорим на изискванията Ви за едно отговорно и качествено счетоводно обслужване. Ние сме счетоводителите, на които напълно можете да разчитате!

Счетоводител или счетоводна къща, счетоводни услуги – доверете на нас.

На мнение сме, че качествените счетоводни услуги са важни за Вас, Вашите служители и фирмата, която притежавате. Смяната на счетоводна къща, счетоводна агенция или счетоводител не е като да смените своя компютър, лаптоп или мобилен телефон. Факторите, които довеждат до смяна на счетоводството в дадена фирма могат да бъдат много. Съветваме Ви, ако сте доволни от счетоводното обслужване, счетоводните услуги или счетоводната къща, в момента грижеща се за фирмата Ви, да продължите работа с тях. Но ако имате проблеми и притеснения, не правете повече компромиси, а изберете професионално и качествено счетоводно обслужване, с което ще си спестите време, главоболия и вероятни излишни разходи.

Ако Вашата цел е да намерите най-ниската цена за счетоводни услуги на пазара – то тогава риска, който поемате е голям. Лошото качество на счетоводно обслужване, в този случай, може да Ви доведе до финансови загуби, глоби и изгубено време в решаване на проблеми от финансово-счетоводен характер. Понякога евтиното излиза много скъпо. Изберете професионализъм и оптимално съотношение цена-качество, защото Вашият счетоводител ще бъде Ваша дясна ръка и инвестиция в бизнеса, за чието развитие е нужно да се работи отговорно и съвестно!

Ако желаете да станете наш клиент, свържете се с нас, ще изготвим индивидуална оферта за качествено счетоводно обслужване, съобразно Вашите нужди, с възможност за работа както отдалечено, така и чрез срещи и консултации на място в наш или Ваш офис. Гарантираме Ви чудесно отношение, разбиране, търпение и най-вече отдадена работа за Вас, в което можете да се убедите и да бъдете удовлетворени от избора си на счетоводна кантора, също както настоящите ни клиенти.

Счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс

Счетоводните услуги, предлагани от ЕМ ВИ Баланс, се ръководят от дипломирани счетоводители с дългогодишен опит, високо образовани в сферата на счетоводството и финансите. Пълно счетоводно обслужване, според изискванията на клиентите ни, се извършва 7 дни в седмицата. Работим за нашите клиенти усърдно и с голяма мотивация, и правим всичко на принципа „както бихме го направили за себе си”. Винаги сме в крак с новостите, информираме се ежедневно и развиваме уменията си постоянно.

Ценовите ни предложения за нови фирми са изгодни, съобразени изцяло с това, че структурирането на документопотока ще бъде организиран от нашите счетоводители и лекотата на работа в счетоводните услуги, които предлагаме, ще бъде гарантирана, както за Вас, така и за нас.

Нашият счетоводен опит в счетоводните услуги за фирми с малък и среден бизнес, обхваща голям брой от дейности, извършвани в България. Компетентни сме по много въпроси, така че се чувствайте спокойни да отправите запитване към нас, за това, което Ви интересува.

Счетоводители с опит

Докато практикуваме нашата професия като счетоводители, ние полагаме старание да обогатяваме постоянно своя опит и знания. Следим всички законови разпоредби, съгласно които Вашата фирма трябва да бъде точно и изрядно водена, както и всички новости и промени в националните и международните счетоводни стандарти. Живеем в свят, заобиколен от нови технологии, където счетоводството, финансите и счетоводните услуги като цяло, търпят сериозни промени и реформи, засягащи всеки собственик набизнес. Ние постоянно следим за промени в нормативните изисквания в нашата страна, за да бъдем напълно изрядни в работата си, а клиентите ни – спокойни.

В счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс работим с най-добрият, според нас, програмен продукт  за счетоводство и заплати – счетоводен софтуер «Бизнес Навигатор». Имаме опит и с доста други счетоводни софтуери, работим без никакъв проблем с повечето от тях. Адаптираме се в средата на различните софтуерни платформи за  текущото начисляване и изготвяне на ДДС, всички необходими за Вас платежни документи, оптимизирането на разходи, изготвянето на отчети и всичко свързано със счетоводния сектор и счетоводните услуги. Провеждаме често консулатации с нашите клиенти, като им предаваме точна и ясна информация за организацията на счетоводните им документи. За нас е важно да са ясни и чисти всички наши счетоводни практики, създаваме прозрачност и водим прецизно, качествено счетоводно обслужване. Гарантираме пълна конфиденциалност и защита на личните данни на нашите клиенти, както и на техните служители и контрагенти.

Счетоводни услуги, счетоводна къща, счетоводна кантора, счетоводител или фирма за счетоводство

Изберете правилната счетоводна къща, счетоводна кантора, счетоводител или фирма за счетоводни услуги. В много случаи наемането на главен счетоводител на място във Вашата фирма е неизгодно решение. Заплатата, която всеки счетоводител с опит би получил за пълен работен ден, 5 дни в седмицата, надхвърля със сигурност бюджета, отделен за покриването на ценови план, изготвен от счеотоводна къща ЕМ ВИ Баланс, счетоводна кантора, счетоводител или фирма за счетоводство, за извършване на всички счетоводни услуги, от които имате нужда. Като доказани професионалисти в сферата на счетоводното обслужване, се стараем да удовлетворим всички свои клиенти с качествени счетоводни услуги.

При всякакви възникнали въпроси в областта на счетоводството, не се притеснявайте да се свържете с нас и да ни попитате.

Услуги – регистрация на фирми, ТРЗ, счетоводни услуги, данъчни услуги и др.

Ние в счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс имаме опит в счетоводните услуги, регистрация на фирми, изготвяне на ТРЗ, данъчни декларации, годишно счетоводно приключване. Изготвяне и подаване на финансови отчети с всички необходими приложения. Следене на оборотите за достигането праг за регистрация по ЗДДС и много други дейности. При желание от Ваша страна Ви представляваме пред НАП при евентуални ревизии и проверки. Изготвяме счетоводни справки за представяне през трети лица при евентуално кандидатстване за банкови заеми. Заприходяване и отписване на ДМА и ДНМА, отчитаме материалните запаси, заприходяване изписване на стокови наличности. Изготвяме протоколи за самоначисляване на ДДС и възстановяване на ДДС в рамките на ЕС. Изготвяме индивидуален сметкоплан според изискванията на НСФО и МСФО. Нашите счетоводните услуги включват още, Изготвяне на отчети към НСИ и БНБ. Изготвяме амортизационен план, текущо начисляване на амортизациите и изготвяне на инвентарна книга. Създаване и публикуване на Intrastat и VIES декларации.

Индивидуално счетоводно обслужване

Нашия индивидуален подход и внимание към работата с клиентите си ще Ви накара да забравите за огромната документация, загубата на време по опашки в държавните институции и обучаването на персонал, извършващ счетоводни услуги във фирмата, която притежавате или управлявате.

Доверете се на нас, а ние ще опитаме да оптимизираме всеки един процес, свързан със счетоводното обслужване и счетоводните услуги, така че винаги да има последователност и изрядност в документалната част. Потърсете ни за да изготвим индивидуална оферта, специално и само за Вас. Счетоводните услуги не са това, което бяха – лист хартия и химикал. Всичко в днешни времена е сведено до най-малката подробност, всички складови и счетоводни софтуери са обвързани по между си така, че да има лесно достъпна отчетност по всяко време. Българското законодателство наложи много промени върху бизнеса в страната. Повечето счетоводители от „старата генерация“ са изостанали и все повече ще се затрудняват в новите тенденции, свързани с счетоводното обслужване в България. Не бъдете от изоставащите, ние с радост ще допринесем за развитието на Вашия бизнес ! Поискайте още сега своята индивидуална оферта за счетоводни услуги като ни пишете или се обадите на посочените телефони за връзка.

  1. Финансови, счетоводни услуги, данъчно–правни, трудови и инвестиционни консултации, икономически анализи
  2. Счетоводител или счетоводна къща, счетоводни услуги – доверете на нас
  3. Счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс
  4. Счетоводни услуги, счетоводна къща, счетоводна кантора, счетоводител или фирма за счетоводство
  5. Услуги – регистрация на фирми, ТРЗ, счетоводни услуги, данъчни услуги и др.
  6. Свържете се с нас!

Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Запознайте се с тях преди да използвате този сайт