Продължете към съдържанието
Начало » Цени

Цени

Колко струват счетоводните услуги за малкия и среден бизнес?

Kаква е цената на счетоводното обслужване за един месец?

Има ли смисъл да ползвам услугите на счетоводна къща?

Тези въпроси са често задавани и нямат еднозначен отговор. Цените за счетоводно обслужване на малък или среден бизнес зависят от много променливи. Такива са например размер на компанията, вид дейност – услуги, търговия, производство, област на дейността и брой обекти,  наличие на регистрация по ДДС, брой на служителите, брой банкови сметки, брой счетоводни документи, наличие на складови наличности, сделки в и извън ЕС, задължение за деклариране по система Интрастат и други.

В допълнение към тези основни фактори, цената на вашите разходи за счетоводство ще бъде повлияна и от начина, по който вашите счетоводни системи, политики и нужди за отчитане са създадени и администрирани. Знаем, че ако се нуждаете от счетоводител, искате да получите наистина добро обслужване на добра цена. Ние ще Ви изготвим индивидуална оферта, съобразена с Вашите нужди, за да Ви предоставим най-качествено счетоводство на възможно най-ниска цена.

Срокове в счетоводните услуги..

Много малки предприятия са загрижени преди всичко за спазването на срокове, плащането на сметки, получаването на плащания и издаването на фактури, записването на транзакции, осигуряването на точност при заплатите и спазването на държавните разпоредби, следенето на цени на разходите с цел оптимизиране и намаляване. Цената за счетоводител или счетоводно обслужване също е важно да бъде максимално ниска.

В един момент с развитието на бизнеса се поставя по-голям акцент върху необходимостта от навременна и точна счетоводна отчетност, изготвяне на финансови анализи и отчети, счетоводни съвети и получаване на вярна, надеждна информация, а не толкова върху ниска цена на услугите. Едно усъвършенствано счетоводно отчитане, извършвано от професионалисти, ще Ви помогне да вземате решения, базирани на данни.

„Всеки проблем, който може да бъде решен с пари, не е проблем, а разход.“

Необходимост от счетоводно обслужване..

Цената, която плащате за счетоводно обслужване може да бъде наистина ниска, но не бива да бъде неоправдан разход, нито да ви донесе още разходи. Ние в счетоводна къща ЕМ ВИ БАЛАНС гарантираме, че ако изберете нас, ще направите инвестиция във Вашия бизнес и ще имате спокойствие и сигурност за счетоводството си, защото се грижим за своите клиенти като предлагаме индивидуално и приятелско отношение, точност, коректност и се стараем да отговорим и на най-високите очаквания. Ще получите много повече от това, за което плащате.

Затова не е важно само на каква цена ще получите счетоводни услуги, а дали сте готови да преминете към пълно счетоводно обслужване, което ще ви помогне да управлявате увеличени печалби, подобрен паричен поток и растеж. Те изискват много различни нива на усилия и опит и както можете да предположите, цената за цялостно счетоводно обслужване е по-висока. Въпреки това повечето фирми, които избират счетоводна къща с висококвалифицирани специалисти , получават възвръщаемост и правят скок в своя растеж.

Ако и Вие желаете да инвестирате в своето счетоводство, да забравите проблемите и главоболията, и да се доверите на честни и отдадени на работата си хора с дългогодишен опит, ще се радваме да се свържете с нас! Очакваме Вашите запитвания с кратка информация относно Вашия бизнес, за да Ви предложим най-оптимално ниска цена и да работим заедно за Вашия растеж!

Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Запознайте се с тях преди да използвате този сайт